Totul părea că merge bine la un botez ce a avut loc într-un restaurant de pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Asta până când unul dintre participanții la botez, a pus pur și simplu stăpânire pe lăutari. Acesta, conform unor martori, a început să arunce cu bani la lăutari, peste o sută de milioane de lei vechi, iar dedicațiile au curs gârlă. Nu pentru ceilalți petrecăreți, ci doar pentru sine.

Cu nimeni nu a mai putut face dedicații, nici măcar pe bani, ceilalți participanți la botez și-au ieșit din minți. În scurt timp, scandalul a izbucnit iar oamenii au început să se bată între ei. S-au format rapid două tabere: una care îl apăra pe cel care a acaparat lăutarii iar cealaltă ce era de partea nemulțumiților.

În scurt timp zona a fost luată cu asalt de polițiști, jandarmi șPolii echipaje medicale. Mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare. Bineînțeles, aproape toată lumea a ajuns în fața Poliției pentru a vedea ce vor păți cei implicați.

Martorii noștri au povestit că în fața Poliției Municipiului Baia Mare a ajuns inclusiv un purceluș la proțap, pe care petrecăreții nu apucaseră să îl deguște.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru provocare de scandal, loviri și alte violențe, urmând a lua măsuri legale împotriva celor vinovați.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și