Redăm mai jos mesajul integral:

"În urma unui incendiu devastator care a avut loc la data de 12.04.2020, familia Vlad Florin și Angela din Berbești au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Domnul Florin și doamna Angela sunt persoane care au lucrat la fabrica de mobilă Laguna dar au fost trimiși în somaj tehnic.

Din păcate toți bani care i-au avut strânși și toate bunurile nu au putut fi salvate din flăcările care au cuprins casa unde locuiau.

Dorim să îi ajutăm pe cei doi cetățeni ai comunei noastre prin această campanie de strângere de fonduri și vă rugăm să contribuiți, fiecare după posibilități pentru a aduna o sumă de bani cu care să-și achiziționeze o locuință și a avea un adăpost unde să își poată duce traiul decent.

Ne gândim că Săptămâna Mare din postul Sfintelor Paști este o perioadă potrivită pentru a ne arăta smerenia și milostenia față de aproapele nostru și așa să sprijinim această familie greu încercată.

Punctele unde se pot dona bani sunt următoarele la Angela Vlad număr de telefon 0747254620.
- La magazinul lui Petrica lu Gogâș ( Șteți Petru )
- La Farcaș Nicolae ( Nicu lu Pictoru )
- La Petcaș Ioană ( Ioana lu Pătcaș ).
Pentru cei care vreți face donația într-un cont bancar aveți la dispoziție următorul cont al doamnei Angela IBAN RO57RNCBO18501 nr 1322320003.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sărbători în tihnă și pace.🙏🙏"

BERBEȘTI: APEL UMANITAR - O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și