Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea spre Sighetu Marmaţiei şi s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate.

În urma impactului femeia în vârstă de 55 de ani a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, unde a decedat câteva ore mai târziu.

În autoturism nu se aflau alte persoane.

ACTUALIZARE

Persoana decedată este judecătoare în Baia Mare, Maria Codrea.

Judecătoarea a activat pe Secţia I Civilă din cadrul Tribunalului Maramureş şi, recent, a ieşit la pensie.

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au confirmat decesul. „Am fost informaţi cu privire la decesul colegei noastre. Ea a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza localităţii Berbeşti, în noaptea de luni spre marţi. Fiind grav rănită, ea a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. A ajuns direct pe masa de operaţie. Din nefericire, însă, ea a decedat. Doamna judecător s-a pensionat în urmă cu doar câteva săptămâni. Activa la Secţia I Civilă, cu precădere pe litigii de muncă. Era una din colegele cu cea mai mare vechime şi foarte activă”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și