Potrivit revistei americane, Jay-Z ar fi câștigat în cursul turneului întreprins 1,4 milioane de dolari pe seară, ceva mai puțin decât Beyonce, care a primit circa 2 milioane de dolari pe concert.

Pe locul doi se află perechea Tom Brady și Gisele Bundchen. Proaspeții părinți au câștigat aproape 80 milioane de dolari. Datorită noului contract încheiat cu Patriots din Noua-Anglie, Tom Brady, jucător de fotbal american, a primit un bonus de 30 milioane de dolari, iar Gisele Bundchen este top modelul cel mai bine plătit din lume. Cei doi sunt înaintea cuplului strălucitor al filmului american, Brad Pitt și Angelina Jolie. Viitorii soți au câștigat împreună aproape 50 milioane de dolari din iunie 2012 până în iunie 2013. În afară de sumele primite pentru prestațiile actoricești, Brad Pitt a câștigat 7 milioane de dolari pentru reclama la parfumul Chanel no 5.

Ashton Kutcher și Mila Kunis ocupă locul al patrulea. Cu rolul din "Doi bărbați și jumătate", Kutcher este cel mai bine plătit actor de televiziune din lume. Top 5 este completat de Kanye West și Kim Kardashian. Părinții micuței North au câștigat 30 milioane de dolari în anul fiscal trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și