Bianca a vorbit deschis despre sarcină. Blonda a aflat sexul copilului şi nu poate decât să fie în al nouălea. Medicii i-au confirmat că va avea o fetiţă. Vestea a bucurat-o nespus mai ales că îşi dorea să facă rochiţe şi pentru micuţa ei. Vedeta a povestit la Antena 1 că se simte bine, însă nu i-a fost aşa de la început.

"Tot ce mâncam vomitam. Nu îmi era rău, dar dacă mă aplecam să-mi văd degetele de la picioare dădeam tot afară. Am slăbit vreo 3 kilograme atunci. Din momentul în care am rămas ănsărcinată nu m-am cântărit. Nu sunt obsedată. Victor mă adoră aşa. Nu mă urc pe cântar nici dacă mă plătiţi. Cert este că intru în perechile de blugi pe care le aveam înainte. Nu am cumpărat niciuna. Singura problemă este că nu mă mai pot închide la nasture. Am început să mă lăţesc în şolduri şi m-am bombat aşa...în partea din spate. Nu vreau să ştiu cât m-am îngrăşat. Fac în continuare masaje anticelulitice. Nu mă mai duc la solar, ci mă dau cu creme autobronzante, care miros groaznic. Nu am voie să mă mai îmbrac în costumele alea de sport, pentru că mă curentez, dar merg în continuare la sală", a spus Bianca Drăguşanu la "Un show păcătos"

Ce probleme are Bianca de când e gravidă
Mândră de burtica ei, care a înceout să se vadă destul de bine, Bianca le-a arătat tuturor cea mai recentă ecografie cu fetiţa. Ea a mărturisit că încă mai are mici necazuri pe care le-a observat de când este gravidă. Vedeta a observat că trece printr-o serie de schimbări, iar insomnia este una dintre problemele care îi dau bătăi de cap.

bianca dragusanu burtica insarcinata 6 luni
Burtica Biancăi Drăguşanu a început să fie foarte vizibilă
foto: captură video
"Nu pot să dorm deloc. În fiecare noapte, eu mă culc la 4. Nu-mi găsesc nicio poziţie confortabilă. Respir foarte repede, am senzaţia că mă sufoc şi am atacuri de panică. Nu ştiu cum reuşesc să am atâta energie ziua, sunt titirez. Am multe lucruri de făcut la atelier. Yiua nici atât nu pot să dorm. Am mai constatat că îmi curge sânge din gingii. Şi acum când vorbesc se întâmplă asta. L-am sunat pe medicul meu stomatolog de la Timişoara şi mi-a spus că e normal. Am evitat să fac declaraţii despre sarcină pentru că am o tromfobilie la picioare, care nu s-a vindecat. Am fost expusă unui avort spontan până la patru luni şi un pic", a mai spus Bianca. Vedeta vrea ca fetiţă ei să semene cu Victor. Părinţii o vor cunoaşte la mijlocul lui octombrie. "Voi naşte prin cezariană. Nu suntem în Evul Mediu. M-am documentat", a adăugat Bianca.

Bianca şi Victor au mai multe variante de nume pentru fetiţa lor
Victor Slav a ales deja numele micuţei. Fostul prezentator ar vrea ca micuţa să poartă numele Sofia. Biancăi, în schimb, îi plac alte două prenume. Vedeta a ales Sara şi Valentina.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit că a mai trecut printr-o sarcină, în urmă cu doar câţiva ani, dar din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să renunţe.

"Atunci am avut parte de o intervenţie la nivelul picioarelor şi am trecut printr-o anestezie generală. Era posibil să fi fost afectat fătul. Mie, corpul în acea perioadă nu mi-a permis acel lucru. Acum, îmi doresc doar să am un copil sănătos, că frumos va fi cu siguranţă. Eram însărcinată în două luni atunci şi nu ştiam", a completat Bianca.

Vedeta a mărturisit că nu îşi doreşte să îşi oficializeze relaţia, căci în faţa lui Dumnezeu, Bianca şi Victor sunt căsătoriţi. "Probabil că vom face actele, dar nu cred că este necesar. Va trebui să avem toţi trei acelaşi nume. Nu am deschis subiectul ăsta acasă. Vor veni de la sine unele lucruri. Eu aşa cred", a mai spus Bianca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet