Scopul concursului este de a stimula lectura în rândul copiilor şi adolescenţilor, de a promova cărţile de valoare destinate acestei categorii de vârstă și de a atrage un număr cât mai mare de cititori la Biblioteca municipală „Laurențíu Ulici”

În concurs vor participa copii cu vârste cuprinse între 11-14 ani și adolescenţi cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Concursul constă în lecturarea a câte 10 titluri pentru fiecare categorie de vârstă din literatura autohtonă şi universală.

Participantul care va prezenta cel mai frumos şi argumentat cartea preferată, va răspunde cel mai bine la întrebări va va participa la faza următoare care va avea loc la Cluj Napoca. Câștigătorii vor primi diplome și premii. În finală, pe lângă titlul de „Cititorul anului” pe care îl va primi unul dintre participanţi, şi cartea care se va bucura de cele mai multe solicitări va deveni „Cartea anului”.

Sponsorii acestei ediții sunt: SC Mecanica SA (director Vasile Prodan), SC Adetrans SRL (manager Gavrilă Drimuș), Perla Sigheteană ( patron Dănuța Szabo).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet