Din primele informaţii se pare că accidentul rutier a avut urmări extrem de grave. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care a acorşat un biciclist pe strada Tractorului din Sighetu Marmaţiei, în apropierea unui supermarket. Impactul a fost unul violent, astfel că în urma izbiturii, biciclistul a decedat. Poliţia rutieră a a demarat o amplă anchetă la faţa locului pentru a se stabili cine a fost vinovat de producerea accidentului, urmând ca în funcţie de rezultate să fie dispuse măsuri.

Mai mult, specialiştii de la Medicină Legală au preluat cadavrul şi l-au transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea necropsiei care să stabilească cu exactitate cauzele decesului. Potrivit specialiştilor, biciclistul avea în jur de 65 de ani şi a suferit leziuni incompatibile cu viaţa.

Martorii accidentului susţin că nu puţine au fost cazurile în care s-au produs accidente rutiere în această zonă. Dat fiind faptul că strada Tractorului este una intens circulată, aceştia consideră că realizarea unui sens giratoriu ori amplasarea unor indicatoare rutiere ar conduce la reducerea accidentelor rutiere în această zonă. „E foarte aglomerată această zonă pentru că e magazinul acesta mare şi multă lume vine aici. S-a produs o nenorocire de data aceasta. Credem că un sens giratoriu ori faptul că intersecţia ar fi semaforizată ar reduce numărul de accidente” a declarat unul dintre martorii accidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet