Un bărbat de 34 de ani domiciliat în satul Mânău se deplasa cu un autoturism pe DN1C dinspre Baia Mare spre Satulung. Ajuns în localitatea Recea, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de un autoturism ce se deplasa în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a pasagerei din maşina condusă de bărbatul din Mânău. Ea a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe DN 18, în localitatea Tisa, un bărbat care se deplasa cu o bicicletă neechipată corespunzător şi fără a purta elemente reflectorizante, a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din Petrova. Biciclistul, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate, biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet