La data de 13 septembrie a.c., un băimărean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Acesta a declarat că, în perioada 01 – 07 septembrie a.c., în timp ce angajaţii unei societăţi comerciale efectuau lucrări de modernizare a locuinţei, i-au fost sustrase mai multe bijuterii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 5 000 de lei.

Activităţile de documentare şi cercetare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au dus la identificarea unui băimărean de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bijuteriile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Pentru a nu fi victime ale infracţiunii de furt din locuinţă, POLIŢIŞTII MARAMUREŞENI VĂ RECOMANDĂ să manifestaţi prudenţă în momentul în care angajaţi, pentru renovarea locuinţei, persoane necunoscute. Este recomandat să nu ţineţi sume mari de bani şi bijuterii în casă, neasigurate!

În momentul în care constataţi că aţi fost păgubiţi, sesizaţi de îndată poliţia pentru a spori şansele de identificare a autorului şi recuperare a prejudiciului!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și