Femeia s-a decis să rupă tăcerea, după ce celelalte femei abuzate de actor au dezvăluit ce li se întâmplase. "Mereu am spus că nu mă vor crede din cauza imaginii sale ireproşabile", a justificat Tarsis, care a povestit întâlnirea cu comicul din Los Angeles, unde ea lucra pentru Godfrey Cambridge. Cosby a invitat-o de mai multe ori şi i-a cerut să colaboreze cu el.

La una din aceste întâlniri, actorul a scos un pahar cu băutură şi i l-a oferit femeii. La scurt timp după ce aceasta l-a băut, i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa. "Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit goală într-un pat".

Această pierdere de memorie s-a repetat, după ce a fost invitată să asiste la o reprezentaţie umoristică. "Mi-a dat un pahar în maşină. După show, nu mă mai puteam ţine pe picioare. Am cerut chiar şoferului să mă conducă. Când m-am trezit eram din nou întinsă lângă el. Îmi amintesc că i-am spus: Mizerabilule, m-ai avut de data asta. Dar este ultima dată când mă mai vezi", a mai povestit femeia.

După acest incident, femeia a păstrat secretul. „În toţi aceşti ani, am asistat la ascensiunea lui Cosby. Era invitat peste tot, la Oprah Winfrey sau la Casa Albă. Asta mi-a făcut rău”, a declarat femeia. Actorul a fost achitat în 2006, fiind acuzat de o situaţie similară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet