Petrecerea a fost organizată de PSD Bistriţa împreună cu unele sindicate din zona industrială la o bază de agrement aflată în zona industrială a Bistriţei, pe stâlpii din lemn ai foişorului de aici fiind lipite afişe electorale ale candidaţilor Alianţei PSD-UNPR-PC.

Zeci de tineri îmbrăcaţi în tricouri roşii, cu şepci de aceeaşi culoare pe care scria cu alb "Votează PSD!" au prăjit mii de mici şi au distribuit doze de bere.

Potrivit organizatorilor, pentru petrecerea de 1 Mai au fost distribuite peste 2.000 de tichete valorice.

Fiecare persoană a primit, în schimbul unui tichet, patru mici şi o doză de bere. Cei care nu au vrut să aştepte la rând ca micii să se prăjească pe grătare, întrucât a durat destul de mult, au primit semipreparatele în cutie, împreună cu berea, ca să şi le pregătească acasă.

Ceilalţi au consumat micii calzi la terasele de la baza de agrement, iar mulţi şi-au mai comandat şi alte preparate de la restaurantul care funcţionează aici.

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană şi europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu, prezenţi la petrecere, au stat de vorbă cu oamenii şi au servit şi ei câţiva mici. Apoi, cei doi au renunţat la vestele roşii şi au vizitat Parcul Municipal al Bistriţei, unde Primăria a organizat pentru bistriţeni concerte de fanfară.

În Parcul Municipal, Ioan Mircea Paşcu a fost aşteptat de primarul oraşului, Ovidiu Creţu, care l-a prezentat mai multor persoane cu care s-au întâlnit, dar care i-a arătat şi Parcul Municipal, reabilitat cu patru milioane de euro, bani europeni.

După plimbarea în parc, Ioan Mircea Paşcu, Doina Pană şi celelalte oficialităţi s-au întors la petrecerea de partid de la baza de agrement.

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, declara, marţi, că formaţiunea nu intenţionează să dea oamenilor gratuit mici sau bere, de 1 Mai, însă colegii lui din organizaţia municipală organizează o petrecere privată cu sindicaliştii.

La rândul ei, Primăria Bistriţa a organizat manifestări de 1 şi 2 Mai în Parcul Municipal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și