Black Friday a devenit şi în România, în ultimii ani, cea mai vânată zi pentru cei care vor să cumpere diverse produse la reducere.

Anul trecut, cel mai mare retailer online din România a înregistrat 24 de vânzări pe secundă, valoare totală a vânzărilor fiind de peste 300 de milioane de lei.

Cele mai căutate categorii de produse au fost cele pentru casă, electrocasnicele mici, telefoanele şi produsele pentru îngrijire personală şi fashion.

Anul acesta, eMag a anunţat, prin vocea CEO-ului Iulian Stanciu, că organizează Black Friday 2018 pe data de 16 noiembrie.

Black Friday este un eveniment creat în Statele Unite ale Americii şi care deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite şi are loc, în fiecare an, între 23 şi 29 noiembrie.

În 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari.

În România, fenomenul Black Friday a fost introdus în anul 2011 şi a crescut anual, ajungând la vânzări de peste 500 de milioane de lei în 2017.

Pentru Black Friday 2018, magazinele s-au pregătit intens şi au pus la dispoziţie oferte ce pot fi achiziţionate începând cu ora 00.00 a zilei de 16 noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și