De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care anunţă prelungirea suspendării zborurilor Israel - România, Blue Air va anula toate zborurile de pe ruta Bucureşti - Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

"În funcţie de actulizările asupra listei ţărilor care se află în "Zona Verde" Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale", se precizează într-un comunicat al companiei remis, miercuri, AGERPRES.

Blue Air le oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un e-mail pe adresa zbor.anulat@blueair.aero.

"În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air", se mai menţionează în comunicat.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi. Compania are o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti şi operează avioane tip Boeing 737.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) şi este membră cu drepturi depline IATA.

Citește și