Potrivit unor surse apropiate anchetei, detaliile acestui caz sunt şocante. Bărbatul ucis, N.C., pensionar, a fost găsit agonizând, în pat cu prezumtivul agresor. Tot conform surselor, anchetatorii au avut parte de scene terifiante. Victima avea o gaură la nivelul capului. Se presupune că prezumtivul agresor l-ar fi lovit cu un corp ascuţit, cel mai probabil un topor, în cap, după ce în imediata apropiere a fost găsită arma agresiunii, dar şi mult sânge împrăştiat pe jos.

Conform surselor, incidentul ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 16-17 decembrie, iar descoperirea a fost făcută în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 10.00. Şi mai interesant este faptul că, în comunitate, suspectul este cunoscut ca fiind un individ agresiv, iar pe numele lui s-au făcut în repetate rânduri sesizări cu privire la comportamentul său violent. Din informaţiile existente, victima are peste 60 ani, este fost cantonier şi ar fi locuit singur.

La moment sosirii echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, bărbatul încă trăia, fiind transportat spre Baia Mare, însă rănile grave i-au determinat pe medici să declare decesul acestuia. La audieri au fost conduşi doi fraţi şi soţia unuia din ei.

Anchetatorii coordonați de un procuror criminalist au ajuns la fața locului, au prelevat probe și în scurt timp au identificat un cerc de suspecți.

Patru persoane au fost reținute și internate la Spitalul de Psihiatrie Adulți Sighetu Marmației pentru evaluări de specialitate. Până la această oră niciunul dintre ei nu recunoaște comiterea faptei. (foto arhivă)

Articol în curs de ACTUALIZARE.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet