La această oră polițiștii sunt la fața locului și se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul soldat cu decesul unei persoane.

Incidentul a avut loc la intersecția cu drumul de Bocicoiel. Un bărbat din Bogdan Vodă conducea un tractor care remorca o tălăguță. Tractorul s-a răsturnat, iar o femeie aflată în căruță a rămas sub atelaj.

IPJ Maramureș a confirmat evenimentul și, conform primelor informații, incidentul a avut loc în urma unui viraj. Mai exact, când conducătorul tractorului a efectuat virajul, moment în care căruța s-a răsturnat, cauzându-i femei leziuni incompatibile cu viața.

"Mulți urcă la volanul tractorului fără să cunoască tainele condusului. Au fost tragedii în Sighet, cu un bărbat din Rona, au fost și altele!

De aceasta dată, a fost vorba despre un bărbat din Bogdan Vodă care conducea un tractor care remorca o tălăguță. Incidentul a avut loc la intersecția cu drumul de Bocicoiel. Tractorul s-a răsturnat. O femeie aflată în căruță a rămas sub atelaj", scrie Cătă Țineghe

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și