Cântărețul (56 de ani) se afla pe terasa restaurantului La Petite Maison, lângă malul mării, atunci când Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion în mulțime, ucigând 84 de persoane, printre care 10 copii. Artistul deține o casă în orașul Eze, din apropiere de Nisa.

Anne-Laure Rubi, proprietara restaurantului de lux în care Bono se relaxa joi seara alături de niște prieteni, a declarat: "Dintr-odată am vazut oameni fugind, fără să strige. Era o panică tăcută — a fost extraordinar".

Rubi a precizat pentru revista La Parisienne că din "reflex" l-a apucat de braț pe Christian Estrosi, fostul primar din Nisa, care stătea aproape de Bono.

Personalul restaurantului a tras obloanele și a sfătuit clienții să se ascundă și să rămână calmi până la clarificarea situației.

Atunci când amploarea masacrului de pe Promenade des Anglais a devenit clară, Bono a fost salvat de polițiști înarmați, care l-au dus în piața Massena, aflată în apropiere, relatează Daily Mirror.

Potrivit publicației, este a doua oară când artistul se află aproape de scena unui atentat terorist major în Franța. Anul trecut, solistul și trupa sa repetau pentru un concert în Paris, la momentul producerii atentatelor din 13 noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet