Din primele cercetări efectuate de echipajul de poliţie deplasat la faţa locului s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi pe o porţiune de drum în aliniament urmat de o pantă şi o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens unde a acroşat două autoturisme, după care a fost proiectat într-un stâlp de beton de la reţeaua electrică.

În urma accidentului, conducătorul uneia dintre maşinile acroşate, un tânăr în vârstă de 27 de ani din localitatea Vrăniuţ, judeţul Caraş Severin, precum şi un pasager din acelaşi autoturism, au suferit leziuni uşoare ce nu au necesitat internarea în spital.

După producerea evenimentului, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, el fiind identificat ulterior de către poliţişti. Totodată aceştia au stabilit că autoutilitara avea numărul provizoriu de înmatriculare expirat din data de 12 septembrie a.c.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani din Borşa, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și