Deoarece spitalul este unul strategic şi este direct coordonat de Ministerul Sănătăţii, numirea făcută, aşa cum spun riveranii, pe criterii politice, nu are nimic de-a face cu anumite competenţe. Mai mult, localnicii spun că fostul primar se face vinovat de păgubirea oraşului şi a primăriei pe care a condus-o în calitate de viceprimar şi apoi primar câteva mandate.

„Această numire este o adevărată batjocură în plin sezon de vară la adresa tuturor cetăţenilor din Borşa din partea partidelor politice la putere şi a parlamentarilor pe care i-am ales să ne reprezinte interesele în capitală! În loc să ia decizii pentru DN18 sau alte investiţii necesare! Pe acest subiect se anunţă un protest de mare amploare în următoarele zile, protest la care populaţia trebuie să se exprime dacă este sau nu de acord cu o astfel de administraţie la spitalul nostru”, scrie Teodor Mihali, primarul oraşului pe pagina personală de Facebook.

Edilul ameninţă cu represalii şi mai dure şi măsuri de protest extreme.

„Duminică va fi prezent în Borsa dl. secretar de stat Raed Arafat pentru inaugurarea bazei SMURD, eveniment la care voi refuza categoric să tai panglica cu domnia sa atâta timp cât avem o astfel de administrare la spitalul nostru! Ca semn de solidaritate faţă de cei care vor participa la protest, Primăria Borşa se va închide până la numirea unei persoane demne de o astfel de funcţie, plecăm chiar şi în concediu cu toţii dacă acest lucru durează, durează”, a mai adăugat primarul.

Protestul borsenilor este programat pentru astazi, de la ora 14 pe platoul de heliport de langa spitalul Borsa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!