Activităţile de cercetare efectuate de poliţişti au relevat că la volanul autoturismului s-a aflat un borşean de 43 de ani, care are dreptul de a conduce anulat. Datorită faptului că s-a deplasat cu viteză, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un zid din beton din partea stângă. După producerea accidentului atât bărbatul de la volan cât şi o pasageră de 37 de ani au părăsit locul faptei fără a anunţa poliţia. La scurt timp, aceştia au fost identificaţi de poliţişti şi datorită faptului că aveau leziuni corporale au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu a fost necesară internarea lor.

Bărbatul care a condus autoturismul emana halenă alcoolică dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că borşeanul nu deţine asigurare de răspundere civilă a autoturismul iar inspecţia tehnică periodică a autoturismului nu este valabilă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet