În urma celor constatate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din oraș, înspre cartierul Baia Borșa, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de către un bărbat de 48 de ani, iar pentru a evita coliziunea față - spate cu acesta, a frânat brusc moment în care a trecut pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de către un bărbat de 54 de ani, din Arad.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în cazul bărbaților de 48 și 54 de ani, iar în cazul bărbatului de 37 de ani rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto de 37 și 54 de ani, precum și a unui pasager, aflat în autoutilitară.

Victimele au fost transportate la Spitalul Borșaîn vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet