Ieri dimineaţă, la ora 04.05, un borşean a sesizat poliţia că pe strada Victoriei din oraş, pe partea carosabilă se află un bărbat decedat. Poliţiştii deplasaţi la locul faptei au identificat persoana decedată: un borşean în vârstă de 57 de ani. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei din Borşa au demarat activităţi de documentare şi investigare în urma cărora au constatat că bărbatul a fost victima unui accident rutier iar şoferul implicat a părăsit locul faptei. În jurul orei 13.00, poliţiştii au identificat un borşean în vârstă de 52 de ani, bănuit de comiterea faptei. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și