JUDECĂTORII DE LA VIȘEU DE SUS AU DAT PRIMA SENTINȚĂ: 7 luni de închisoare cu suspendare și 2 luni de muncă în folosul comunității.

Prin sentința penală nr. 441/22.05.2019, inculpatul Ilie Cornel Gherlan a fost condamnat la 7 luni de închisoare. A primit 6 luni pentru lovire sau alte violențe, 3 luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pedepse care au fost contopite în pedeapsa cea mai grea, de 6 luni închisoare, la care s-a adăugat sporul obligatoriu de o lună închisoare.

Instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului şi implicit a pedepsei accesorii, sens în care a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani.

Ilie Gherlan trebuie, de asemenea, să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în domeniul serviciilor publice (întreţinere locuri de agrement, parcuri şi drumuri, salubrizarea localităţii, activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale) în cadrul primăriei oraşului Borşa.

CE SPUNE SALVAMONTISTUL SORIN APOSTOL

”Este un exemplu elocvent că justiția își face datoria. Am avut încredere în lege și nu m-am înșelat. Martorii nu s-au lăsat intimidați și au declarat în fața judecătorilor ce s-a întâmplat. Poate această pedeapsă aspră va fi învățătură de minte pentru toată lumea. Lucrurile nu se rezolvă cu pumnul! Sper că toți cei care au de suferit în urma unor agresiuni să aibă curaj și să ajute polițiștii. Să depună plângeri și să nu dea înapoi pentru nimic”, a declarat Sorin Apostol, victimă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet