Conform informatiilor noastre Colt Alb ar fi intrat intr-o frizerie unde pur si simplu l-a snopit in bataie pe un tanar din Borsa. Motivele deocamdata nu sunt cunoscute. Se pare ca agresorul nu ar fi fost singur, ci ar fi fost insotit de inca doua persoane.

Cert este ca in urma agresiunii victima a ajuns la Unitatea Primiri Urgenta a Spitalului de Recuperare Borsa, unde in acest moment medicii ii acorda primul ajutor.

Totodata, politia este la fata locului unde audiaza persoane pentru a afla exact ce s-a intamplat. Dupa ce va primi ajutor medical victima va fi audiata de politie.

Sa mai spunem doar ca sursele noastre sustin ca frizeria respectiva ar apartine chiar fostului comandat al Politiei Orasului Borsa. Asadar, tupeu maxim din partea lui “Colt Alb” .

Va reamintim ca borseanul Colt Alb a fost implicat intr-un alt scandal la mijlocul lunii februarie 2018, cand un salvamontist a fost lovit fara mila intr-un local din Borsa. Cateva zile mai tarziu (patru zile mai exact, n.r.) dupa ce am mediatizat intens acest caz, politistii l-au saltat si retinut. Doar ca procurorul a dispus eliberarea sub control judiciar.

“Politistii au intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice” a precizat pentru vasiledale.ro, Florina Metes purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Victima nu a necesitat internarea.

Vom reveni cu declaratii, detalii si imagini referitoare la acest incident sangeros petrecut in aceasta seara in micutul orasel de la poalele Pietrosului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și