O acţiune organizată ieri, 13 mai, de poliţiştii din Borşa a vizat, pe lângă verificarea respectării normelor rutiere de către persoanele care conduc autovehicule pe drumurile publice, şi verificarea stării tehnice a autovehiculelor conduse. Pe tot parcursul acţiunii poliţiştii au colaborat cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român.

Potrivit IPJ Maramureș, au fost verificate mai multe autoturisme conduse pe raza oraşului, aplicându-se pentru neregulile constatate 12 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate fiind de aproximativ 3.000 de lei. Neregulile constatate nu au impus reţinerea vreunui permis de conducere, însă în cazul a cinci autovehicule depistate cu defecţiuni tehnice poliţiştii au dispus retragerea certificatelor de înmatriculare.

În TÂRGU LĂPUŞ – combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere – alte 30 de autovehicule au fost verificate de poliţiştii din Târgu Lăpuş, în cadrul unor acţiuni organizate pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7500 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet