„Elevii Cercului De Pictura-Borsa, pun la dispozitia publicului o paleta larga de culori, on-line, perioada 28 August – 7 Septembrie, ora 21:00 – ultimul vot. Fiecare concurent are ceva de spus, de transmis sau de vazut prin operele sale minunate, care ne incanta sufletele si parca ne duc catre o alta lume, mult mai vesela si mai colorata„, spune Irina Doce.

Pentru că toate lucrările înscrise în concurs sunt deosebite, organizatorii au găsit și o metodă inedită de departajare.
„Avem 5 Trofee pentru cei mai buni. Atunci cand vine vorba de ales din zeci de concurenti, doar 5, greu de ales…Concurentii au varste cuprinse intre 4 si 18 ani, iar 4 dintre ei, care vor obtine cele mai multe voturi de la public, pe grupa de varsta vor pleca acasa cu un trofeu si alte surprize. Iar marele trofeu va merge catre cel care a obtinut cele mai multe voturi.”, mai spune Irina Doce.

Grupele de varsta pe care se desfășoară concursul:
4-6 ani
7-10 ani
11-14 ani
15-18 ani.

În competiție au fost înscrise 123 de lucrări, care de care ai colorată și expresivă, iar misia de a le departaja va fi una deosebit de dificilă. Astfel, borșenii sunt invitați să fie ei cei care stabilesc câștigătorii primei ediții a festivalului concurs.

Modul de vot este simplu: Trebuie doar să intrați pe pagina de Facebook a concursului, să aleagă tabloul care îi place cel mai mult și să dea un like.

Lucrările vor fi expuse pe data de 8 Septembrie, in aer liber, ora 16:00, la, „Popasul lui Voda” Borsa Maramures, locație unde se va desfășura și festivitatea de premiere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!