Fiind foarte apropiate, şi gospodăriile alăturate au fost cuprinse de flăcări.

La faţa locului intervin, alături de pompierii borşeni, şi echipaje din Vişeu de Sus.

ACTUAZLIARE

Pompierii maramureșeni au intervenit la 7 situații de urgență în intervalul 30.12.2019-02.01.2020.

​În data de 30.12., pompierii din Vișeu, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Poienile de sub Munte, unde un șopron cu fân a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 60 de metri pătrați din șopronul de lemn și circa 2 tone de fân.

​Marți, 31.12., pompierii vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de fum.

​Prima zi a noului an a debutat, pentru pompierii maramureșeni, cu un incendiu izbucnit la o centrală termică în Vișeu de Sus. Focul a distrus un perete despărțitor din lemn și rigips. La Borșa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe.

​Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit în localitatea Satulung pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea și diverse materiale textile.

​Militarii Gărzii de Intervenție Vișeu de Sus au intervenit astăzi, 02.01.2020, la un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. În urma incendiului s-a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn. Pompierii borșeni intervin în acest moment la un incendiu în Borșa, pe strada Rotundu. Incendiul s-a manifestat inițial la o anexă gospodărească, iar din cauza faptului că în imediata apropiere a anexei se afla o casă, acoperișul acesteia a fost cuprins de flăcări. În sprijinul celor două echipaje de la Borșa s-a deplasat și un echipaj de stingere din cadrul Secției Vișeu de Sus. În acest moment incendiul este localizat și se lucreză pentru lichidare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și