La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 23 de ani din oraş, care a precizat că în timp ce mergea pe partea carosabilă, un autoturism condus dinspre strada Sînzienelor a intrat în derapaj şi a acroșat ușor căruciorul în care se afla fiica sa. De asemenea a fost găsit un autoturism, avariat în partea din față, după ce a intrat în coliziune cu gardul unui imobil de pe strada Avram Iancu. Persoana care a condus autoturismul nu a fost găsită la faţa locului.

Tânăra de 23 de ani, împreună cu fiica sa, de doi ani, au fost transportate la Spitalul Orășenesc Borșa, unde au beneficiat de îngrijiri medicale, fără a rămâne internate.

În urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și