Perchezițiile au fost efectuate la locuințele și dependințele unui bărbat de 52 de ani din Borșa, precum și la o casă cu anexe situată într-un loc izolat.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate, ridicate și indisponibilizate 48 tuburi de cartușe, cu capsele percutate, provenind de la cartușe militare, două proiectile tip glonț și o capsă percutată, trei lațuri metalice pentru capturarea animalelor sălbatice, o trusă de curățat arma compusă din 7 piese și un dispozitiv de curățat arma artizanal (tip șnur), o matriță cu sertizor de confecționat cartușe de vânătoare.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții de nici o categorie.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de bărbat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet