”Azi noapte, în jurul orei 01.00-01.30 eram în trecere prin orașul Borșa, Maramureș împreună cu prietena mea. Aceasta era la volanul autoturismului. Alături de noi era încă un prieten cu logodnica lui însărcinată.

Când am trecut pe lângă localul Fântânele, un bulgăre de zăpadă a venit aparent de nicăieri în parbrizul autoturismului pe care l-a fisurat. Am oprit să vedem ce s-a întâmplat și cine a aruncat cu zăpadă, pentru a putea rezolva problema civilizat. A ieșit doamna patroană a localului, care a înțeles ce s-a întâmplat și ne-a spus să revenim mâine pentru a ne plăti parbrizul de la mașină.

Doar că între timp a ieșit patronul localului, soțul doamnei. Era revoltat și pus pe scandal. Fără să știe ce s-a întâmplat, fără să știe despre ce a fost vorba a sărit la bătaie la prietenul meu. Logodnica lui însărcinată a intervenit, între ei, moment în care domnul a lovit-o la nivelul feței.

După tot incidentul am mers la Urgență Spitalului cu femeia deoarece era traumatizată și speriată. A venit și un echipaj al POLIȚIEI la fața locului, dar a plecat exact cum a venit! Unde este dreptatea în acest oraș? Trăim în Vestul Sălbatic? Am ajuns să stăm să vedem cum ne lovesc soțiile, iubitele, prietenele? Am ajuns să nu mai putem face nimic?” este mesajul primit de la Iulian.

Ce spune Poliția?

Ne-am interesat pentru a afla și poziția polițiștilor maramureșeni în acest caz. „Polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident produs la Borșa. Aceștia au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și loviri sau alte violențe„ a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet