Polițiștii borșeni au fost alertați despre incident însă la sosirea echipajului agresorii plecaseră. Victima a ajuns la UPU a Spitalului de Recuperare Borșa, iar polițiștii au mers la domiciliul agresorilor.

Acolo însă aceștia au devenit recalcitranți, i-au înjurat pe polițiști și au încercat să îi agreseze. Polițiștii au folosit mijloacele din dotare și au reușit să îi încătușeze.

Cum prima agresiune a avut loc în trafic polițiștii au încercat să îl testeze pe cel care era la volan și îl agresase pe celălalt conducător auto. Acesta a refuzat.

”În cauză cercetările se continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe, violare de domiciliu și refuz de recoltate probe biologice” ne-a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt a IPJ Maramureș.

“Eu mă îndreptam spre casă, aveam vreo 40 km/oră, când un BMW tot încerca să mă depăşească. L-am văzut şi am tras puţin dreapta, lăsându-l să treacă, doar că a oprit în faţa mea şi s-a dat jos de la volan, A venit la mine şi m-a lovit cu pumnul în faţă. Mirosea a alcool. Am sunat poliţia şi am povestit ce am păţit, apoi am mers acasă. După un timp ne-am trezit cu el, cu fiul său şi cu alte persoane la noi în curte. Tatăl meu a ieşit să vorbească cu ei. În acel moment a sărit la tata şi l-a muşcat de faţă. Ne tot spunea că nu el era la volan în trafic, ci fiul său. Am sunat iarăşi la poliţie şi a venit un echipaj acasă la noi, doar că au fugit până atunci, abandonându-şi BMW-ul într-un gard pe care l-au distrus. Am auzit că l-a încătuşat poliţia acasă la el. De la incidentul acela mă tot ameninţă că îmi dă foc la casă”, a declarat partea vătămată pentru vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet