Doctorul neurolog I.M reclamă faptul că a fost respinsă , profesional, practic si moral, pentru că nu i s-a dat postul în locul medicului B.M , de la Secţia Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie.

Cei ce se fac „vinovaţi” şi nu i-au acordat postul sunt managerul spitalului şi medicul C.S deoarece se pare ca nu ar avea specializarea necesară.

Doctorul neurolog I.M este totodata nemulţumit de faptul că medicul C.S are în gestiune mai multe saloane bine puse la punct şi mulţi pacienţi , iar el a primit o secţie ca „o cocină de porci”, fără cele 30 de paturi disponibile, care sunt obligatorii.

Iar saloanele administrate de C.S au fost renovate de doctorul B.M.

Pe fondul acestor nemulţumiri doctorul neurolog I.M este hotărât să-şi dea demisia, deşi acest lucru ar defavoriza cetăţenii din Borşa.

Conform informaţiilor noastre dialogul dintre persoanele implicate nu ar fi fost unul elegant, având accent de mahala, iar motivele respingerii invocate ar fi faptul că noul doctorul neurolog I.M. nu are specilizarea necesară ocupării acestui post rămas liber prin plecarea doctorului B.M.

Saloanele conduse de doctorul C.S au fost renovate din fondurile spitaliceşti şi nu de către doctorul B.M.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și