Cele opt mandate de percheziţie domiciliară puse în aplicare au fost emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vişeu de Sus, în contextul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind comiterea infracţiunii de contrabandă cu tutun, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş.

Din cercetări a rezultat că din iunie şi până în prezent, patru persoane ar fi achiziţionat, transportat, depozitat şi comercializat cantităţi importante de ţigări provenite din contrabandă.

În urma activităţilor de investigare, cercetare, şi a percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat aproximativ 4000 ţigarete de provenienţă ucraineană, precum şi înscrisuri de natură a proba activitatea infracţională.

La activităţi au participat şi poliţişti de ordine publică din Borşa şi Moisei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale, precum şi efectuarea altor activităţi procedurale.

În perioada ianuarie - octombrie a.c., poliţiştii maramureşeni au indisponibilizat peste 143.000 pachete cu ţigări de contrabandă şi desfăşoară cercetări în cadrul celor 131 dosare penale întocmite în urma constatării unor fapte de contrabandă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet