La Borşa, poliţiştii au depistat în trafic pe strada A. Ioan Cuza, un conducător auto în vârstă de 35 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Borșa, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La Sighetu Marmaţiei, un bărbat de 52 de ani care conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă din municipiu, din cauza faptului că se afla sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere al iluminatului public.

La testarea cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și