Mai mult, hoții au devastat și imobilul cu o rangă. Nu s-au oprit aici: hoții au găsit o sticlă cu țuică, așa că s-au pus pe băut. Apoi au dispărut fără urmă. Iată ce ne-a scris cititorul nostru:

”Duminică noaptea în zona Pietroasa persoane necunoscute au intrat în curte cu o platformă. Ne-au spart garajul, au tras Jeep-ul în curte și l-au încărcat pe platformă. Apoi cu o rangă din fier au spart ușa de la casă, au golit tot. Au găsit o sticlă cu țuică și au stat și au băut-o. Ne-au făcut o pagubă de vreo 10.000 de euro. Am anunțat autoritățile. Avem ceva suspiciuni, însă nimic concret până acuma. Poliția vă poate da mai multe amănunte” este mesajul primit de noi.

Ce spune Poliția

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din Borșa au fost sesizați prin intermediul unui apel telefonic local, de către un bărbat de 54 ani din Borșa despre faptul că a avut loc un furt de auto din garajul unui imobil în construcție, aflat pe strada Avram Iancu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 05 -19 iulie a.c., au fost sustrase din garajul unui imobil un autovehicul și un scuter. Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită ulterior.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și bunurilor sustrase.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și