Vineri, 19.10., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la 4 magazii de lemne, situate între blocuri. Focul a distrus cele 4 magazii și circa 20 de metri cubi de lemn pentru foc.

Sâmbătă, 20.10., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș, împreună cu pompierii voluntari din Suciu de Sus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. În urma incendiului a ars adăpostul de animale și circa 6 metri cubi de lemn pentru foc. Tot sâmbătă, pompierii din Fărcașa au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a mistuit circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Ieri, 21.10., pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în Cicârlău, unde un incendiu a izbucnit la o centrală termică. Focul a distrus niște tâmplărie din lemn și circa 2 metri cubi de lemn de foc. Tot pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină în Ilba, unde o locomotivă a fost cuprinsă de flăcări. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor al locomotivei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și