“Buna ziua, domnu primar. Suntem 4 baieti din… Maine (n.r.-mesaj expediat in 15 martie) plecam acasa de la Roma si am vrea daca se poate sa opriti o camera la Pensiunea …, daca este posibil.”

Primarul a fost incantat de inititiva tinerilor si s-a conformat.

Ion Sorin Timis, primar Borsa: “Astazi ajung in vama la noi. Ii asteptam cu drag. Avem camere pentru toata lumea. Tinerii pot sa-si aleaga etajul si privelistea. Totodata asiguram si cele trei mese pe zi. Vreau sa va spun ca in pensiunea ceruta de ei avem camere cu vedere la DN 18 sau spre Pietrosu. Ramane ca ei sa aleaga. Ne straduim sa le asiguram un confort decent pentru ca astfel sa le treaca mai usor zilele de carantina. Am apreciat initiativa lor si sper sa fie un exemplu pentru cat mai multi romani, care revin in tara din zonele afectate de coronavirus. Este foarte important ca acesti oameni sa inteleaga ca doar astfel ii pot proteja pe cei dragi si implicit pe noi, ceilalti.”

De precizat ar fi faptul ca primarul din Borsa a facut un Centru de comanda in incinta Primariei. Toti angajatii au fost mobilizati pentru punerea in practica a masurilor dispuse atat de catre autoritatile centrale, cat si de cele judetene. Acest lucru este benefic pentru noi toti avand in vedere numarul mare de borseni plecati la munca in zonele declarate rosii sau galbene.

Primarul Ion Sorin Timis a venit si cu o veste buna: “La ora actuala, in localitatea noastra exista un numar de 106 persoane in carantina. Niciunul nu prezinta simptome. Dintre acestia, sapte vor iesi cel mai tarziu lunea viitoare.”

Implicarea primarului este apreciata atat de Silviu Ungur prefectul judetului Maramures, cat si de directorul DSP Maramures, Rares Pop. Acestia il considera pe edil un om demn si devotat pentru comunitatea lui, un sprijin real pentru maramureseni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și