Un adult și minorul au fost preluați de un echipaj SMURD și transportați la Spitalul municipal Sighetu Marmatiei.

Rulota de tip fast food este de circa două săptămâni în centrul comunei, fiind al unui localnic. Explozia se pare că a fost provocată de la o butelie pe gaz. Minorul rănit (o fetiţă) era ţinută în braţe de tată.

ACTUALIZARE

Astăzi, 23 ianuarie a.c., la ora 13.25, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că, în centrul comunei Botiza ar fi avut loc o explozie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în centrul comunei o rolută aflată în staționare, care avea destinația de preparare și comercializare produse fast food, iar în interior își desfășurau activitatea un bărbat de 27 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-ar fi produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care își desfășurau activitatea în rulotă, și a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 și 38 de ani din Botiza.

Toți au fost transportați la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma deflagrației a rezultat și distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și