Ciocan a avut un meci greu timp de aproape şase reprize, a stat la bătaie cu un colos norvegian şi a încasat multe lovituri dure, dar l-a măcinat pe Larsen şi în repriza a şasea l-a trimis prima oară la podea. Larsen a fost salvat de gong, dar în runda următoare, a şaptea, Christian `Hammer` l-a făcut KO pe adversarul său, care a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a putea părăsi ringul, în faţa a 2.000 de fani în extaz aflaţi la patinoarul artificial din Galaţi.

Cristian Ciocan a obţinut a 14-a victorie la profesionişti (10 prin KO), din 17 meciuri, în timp ce Larsen a pierdut al doilea său meci (are 17 victorii, 14 înainte de limită).

`Hammer` şi-a apărat pentru a doua oară centura de campion, după în februarie l-a învins, tot la Galaţi, pe ucraineanul Aleksi Mazikin.

Giulian Ilie (cat. cruiser) a obţinut o victorie foarte rapidă, prin KO în prima repriză în faţa ungurului Gabor Nagy, după ce acestui i-a sărit efectiv un dinte din gură la o lovitură a românului. Ilie a ajuns la 20 de victorii la profesionişti (6 înfrângeri şi 2 egaluri).

Dacă Adrian Lehăduş a debutat cu o victorie la profesionism, la puncte, în faţa ungurului Attila Szladek, fratele său Octavian a fost învins prin KO tehnic în repriza secundă de Liviu Ungureanu, care a obţinut doar al doilea succes în 17 meciuri.

Flavius Biea şi-a trecut în cont a patru victorie din tot atâtea meciuri, la puncte, în faţa combativului Ionuţ Trandafir, mult mai experimentat (al 32-lea meci).

Meciul pentru titlul vacant WBO Inter-Continental la categoria mijlocie, dintre turcul Goekalp Oezekler şi ungurul Istvan Szili, s-a terminat la egalitate, după ce arbitrul Mihal Leu l-a văzut învingător pe Oezekler, cu 115-113, iar ceilalţi doi arbitri judecători l-au creditat pe Szili cu 115-113, respectiv au văzut egalitate, 114-114.

`Greul` Nikola Milacic, german de origine muntenegreană, şi-a început excelent cariera profesionistă, cu un KO în prima repriză, în faţa ungurului Karoly Rizsak.

Polonezul Marcin Rekowski a reuşit şi el o victorie înainte de limită, în faţa veteranului britanic Danny Williams.

Rezultate:

categoria cruiser (4 reprize)
Adrian Lehăduş (România/debut) b. p. Attila Szladek (Ungaria/1 victorie - 5 înfrângeri - 0 egaluri)


categoria grea
Nikola Milacic (Germania/debut) b. KO tehnic r.1 Karoly Rizsak (Ungaria/0-1-1)

categoria grea (4 reprize)
Liviu Ungureanu (România/1-15-0) b. KO tehnic r. 2 Octavian Lehăduş (România/debut)

categoria cruiser
Giulian Ilie (România/19-6-2) b. KO r. 1 Gabor Nagy (Ungaria/1-3-0)

categoria welter (6 reprize)
Flavius Biea (Romnia/3-0-0) b. p. Ionuţ Trandafir Ilie (România/14-16-1)

categoria mijlocie (12 reprize) - titlul vacant WBO Inter-Continental
Goekalp Oezekler (Turcia/15-1-0) egalitate Istvan Szili (Ungaria/17-0-0)

categoria cruiser
Marcin Rekowski (Polonia/9-0-0) KO tehnic r. 4 Danny Williams (Marea Britanie/44-17-0)

categoria grea - titlul european WBO
Christian Ciocan `Hammer` (13-3-0) b. KO r. 7 Leif Larsen (Norvegia/17-1-0).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet