Potrivit revistei americane US Weekly, cel mai glamour cuplu de la Hollywood vor rămâne provizoriu la Londra timp de "șase luni" începând din martie. După cum dezvăluie publicația, Jolie vrea să-și etaleze latura de activistă umanitară în Europa.

Trimis special al ONU pentru refugiați, Angelina Jolie "vrea să se concentreze asupra proiectelor politice care gestionează actuala criză umanitară din Europa", a informat o sursă apropiată cuplului. Primul pas este, însă, de a găsi o locuință suficient de mare pentru cei șase copii ai lor.

Actrița ar fi interesată să cumpere o casă care să corespundă nevoilor familiei sale numeroase, de preferat cu subsol și cu grădină.

Trebuie amintit că în prezent Londra este cel mai scump oraș din lume din punct de vedere imobiliar, în primul rând din cauza afluxului de multimilionari de origine arabă în capitala Marii Britanii.

Angelina Jolie a explicat deja în declarații acordate mass-media că ea și familia sa trăiesc ca "niște nomazi". Jolie și Brad Pitt au șase copii: Maddox (14 ani), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (9) și gemenii Vivienne și Knox (7).

"Ei participă la toate deciziile când plecăm undeva. Iar dacă trebuie să ne mutăm în altă parte, unde vor duce dorul prietenilor lor, atunci încercăm să-i invităm și pe prieteni", a povestit actrița ziarului The Guardian în noiembrie anul trecut.

"Nu vreau ca acest stil de viață să fie respins de ei pe măsură ce cresc. Dacă nu le place atât de mult să călătorească, vom face câteva aranjamente", a explicat Angelina Jolie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet