Acesta a arătat că se simte bine și este sub tratament specific, atât dânsul cât și soția domniei sale. În noaptea de 17 septembrie acesta a cauzat o stare ușoară de rău, tuse și febră de 38 grade.

A doua zi dl. Bodnar Vasile s-a prezentat la Spitalul mun. Sighet, fiind internat la secția temporară de COVID-19 a spitalului. În data de 19 septembrie a primit rezultatul testului ca fiind pozitiv. Ca urmare a faptului că a răspuns bine la tratament, acesta a fost plasat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Separe că DSP efectuează o anchetă epidemiologică pentru a depista toate persoanele cu care dl. Bodnar a intrat în contact fizic în ultimele 14 zile, pentru ca și acestea să fie plasate în autoizolare la domiciliul pentru două săptămâni. Așadar, toți candidații PNL din Sighet sunt în risc de a fi plasați în autoizolare la domiciliu, pentru a reduce riscul infectării și mai departe a altor persoane cu SARS-CoV2.

Contactată telefonic de către Sighet 247, candidatul PNL pentru funcția de Primar al mun. Sighet, Daniela Onița-Ivașcu, a declarat că în ultimele două-trei săptămâni dl. Bodnar Vasile, nu a mai fost prezent în sediul partidului, iar activitățile sale electorale au fost foarte reduse. Totodată, aceasta a mai declarat că preventiv, se va efectua o dezinfectare completă a sediul PNL Sighet.

Sighet 247 așteaptă un punct de vedere oficial din partea DSP Maramureș, legat de situația relatată în acest articol.

A C T U A L I Z A R E:

Jurnalistul Vasile Dale a publicat poze și filmări care contrazic cele spuse de către candidatului PNL la funcția de primar a municipiului Sighetu Marmației. O filmare postată pe o rețea de socializare Facebook îi arată pe cei doi la o acțiune electorală, stând mai mult timp unul lângă celălalt, fără a purta mască de protecție. Totul s-a petrecut cu o zi înainte ca domnul Bodnar să se simtă rău, în 16 septembrie 2020. NICIUNUL NU A PURTAT MASCĂ DE PROTECȚIE!

ACTUALIZARE 2:

COMUNICAT DE PRESĂ

PNL Sighetu Marmației confirmă înregistrarea unui caz de infectare cu noul coronavirus în cadrul organizației.

Colegul nostru candidat pe lista de Consiliu Local care a fost depistat pozitiv nu a intrat în sediul PNL de peste 2 săptămâni întrucât activitatea lui electorală s-a rezumat la acțiuni care nu necesită prezența fizică în sediul PNL Sighet.

Fiind de profesie medic, mai expus virusului datorită contactului cu pacientii, colegul nostru si-a limitat activitatea electorală evitănd contactul cu membrii PNL

Acesta ne-a comunicat că se află izolat la domiciliu, este asimptomatic iar starea sa de sănătate este bună.

Menționăm faptul că, membrii PNL Sighet au purtat mască atât în interiorul sediului cât și la celelalte acțiuni ale organizației, iar toate condițiile de prevenire sunt riguros respectate.

Sănătatea cetățenilor este prioritară și vrem să fim prevăzători pentru a nu-i pune în pericol.

Biroul de presă PNL Sighetu Marmației

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet