Procurorii Parchetului Tribunalului București l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale și 48 de fapte de violare a vieții private.


Falsul medic, Bogdan Giuseppe, va da socoteală în fața Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti pentru 114 infracţiuni, dintre care: exercitarea fără drept a profesiei de medic în formă continuată, 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale, 48 de infracțiuni de violare a vieții private, opt fapte de fals material în înscrisuri oficiale, deținere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine şi punere în circulație de valori străine falsificate.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 2016 – februarie 2017, Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondență pentru interviuri de angajare pe anumite posturi.

Femeile care se arătau interesate de acele posturi erau trimise de Bogdan Giuseppe la un medic, despre care spunea că este cel cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, dar în realitate era tot el.

Falsul medic ginecolog, psiholog suspendat, a păcălit 92 de femei

Procurorii au identificat 92 de femei care au ajuns în cabinetul lui Bogdan Giuseppe, pentru susținerea pretinsului examen de medicina muncii.

”Când victimele veneau la cabinetul său pentru susținerea unui examen de medicina muncii, inculpatul Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind în fapt suspendat din această profesie, dar în același timp și medic ginecolog, calitate pe care nu a deținut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituții în domeniul siguranței naționale”, au scris procurorii în rechizitoriul trimis instanței în 28 iulie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și