O femeie în vârstă de 66 de ani din localitate, a fost acroşată de oglinda retrovizoare a unui autoturism, în timp ce se deplasa pe jos pe partea dreaptă a drumului. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto în vârstă de 27 de ani nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot ieri la ora 11.20 poliţia a fost sesizată că pe raza localităţii Hideaga, la intersecţia cu DJ108E, s-a produs un accident de circulaţie cu victime. Un tânăr de 21 de ani din judeţul Satu Mare a provocat un eveniment rutier după ce s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere altui autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani din Asuaju de Sus.

Cele două autovehicule au intrat în coliziune, accidentul fiind soldat cu rănirea a două persoane, pasagere. Una dintre victime, un bărbat de 45 de ani din Asuaju de Sus a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și