Evenimentul își propune să adune în același loc aproximativ 10.000 de iubitori ai sporturilor de iarnă, care se vor putea delecta cu numeroase competiții de schi, petreceri și concerte susținute de artiști cunoscuți, atmosfera urmând a fi încinsă de peste 20 de D.J.

Cei aproximativ 70 de kilometri de pârtii, întreținute la standarde internaționale, cursurile de schi și snowboard organizate de Școala de Ski, precum și varietatea copleșitoare de evenimente „Après-Ski” vor satisface până și cele mai înalte așteptări ale schiorilor profesioniști și amatori deopotrivă, care vor avea parte de o experiență de neuitat.

Turiștii se vor putea bucura de numeroare concursuri și activități distractive, precum Competition - FunSlope (snowpark), Pool Jump / Sled competition, Competition Ski - SKISchool Slope 5F, Veranda Party, Ice Hotel Party, Skischool Classes și multe altele.

Turiștii interesați pot opta pentru mai multe pachete turistice pe perioada evenimentului „Bukovel Romanian Days 2019”:

- Pachet BASIC (200 lei): acesta include intrarea la petreceri și concerte, card SIM cu 20 Gb. internet, minute în rețea și minute roaming, intrarea la Hotelul de gheață

- Pachet VIP (290 lei): acesta include intrarea la petreceri și concerte, card SIM cu 20 Gb. internet, minute în rețea și minute roaming, intrarea la Hotelul de gheață, intrare la VODA SPA

- Pachet VIP SKI: acesta include SKI PASS nelimitat pentru două zile, intrarea la petreceri și concerte, card SIM cu 20 Gb. internet, minute în rețea și minute roaming, intrarea la Hotelul de gheață, intrare la VODA SPA.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0773/868.764 sau online pe www.bukovel.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet