Primele verificări efectuate de poliţişti au relevat că hoţii au fost tentaţi de o borsetă lăsată la vedere într-un autoturism parcat pe bulevardul Unirii din Baia Mare şi au sustras-o, după ce au spart geamul portierei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi se continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

SĂ-I DESCURAJĂM PE INFRACTORI! CELE MAI MULTE FURTURI DIN AUTOTURISME POT FI UŞOR EVITATE! Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi


Prevenire a Criminalităţii vă reamintesc că hoţii sunt tentaţi în special de genţi şi poşete lăsate în autoturisme. Aşadar:

• Nu lăsaţi în autoturism, la vedere, nici chiar pentru câteva minute, bani, GPS-uri, detectoare radar, staţii emisie-recepţie, aparatură electronică, genţi, borsete, poşete sau telefoanele mobile!

• Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!

• Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet