Un bătrân a fost găsit omorât în propria casă, cuprinsă de flăcări, prezentând o lovitură puternică la cap. Se pare că autorul acestei crime a vrut să-și „acopere” urmele dând foc la casă.

Este vorba de un bătrân de 70 de ani din Dorolea, care a fost găsit fără suflare, duminică seară, acoperit cu mai multe haine, plin de sânge și prezenta o lovitură puternică în zona capului. Casa în care acesta se afla fusese cuprinsă de flăcări, însă focul a pornit dintr-o cameră alăturată.

Cel mai probabil, criminalul a încercat să își acopere urmele, cu ajutorul unui incendiu.

Câțiva tineri, care participau la o petrecere la o casă din apropiere i-au stricat planul autorului crimei. Doi tineri care au ieșit afară au simțit miros de fum, și-au alertat prietenii, și au mers la casa bătrânului să vadă ce se întâmplă. Aceștia l-au găsit pe bătrân fără suflare și l-au scos din casă, alertând pompierii și SMURD. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața.

„Era sub o grămadă de haine, mort, și l-am scos afară. Mi s-a făcut rău când i-am văzut crepătura din cap. Am ieșit cu o fată afară să povestim și am simțit miros de fum. Am mers în casă și le-am zis să oprească muzica și să ieșim afară că poate la noi arde. Când am ieșit afară ardea casa de lângă. Am spart porți, am mers la vecini și am dat alarma. Presupun că cineva l-a omorât, posibil și treaba asta, pentru că nu are cum să își tragă el deasupra hainele alea având o lovitură așa mare la cap, că era sub o grămadă de haine”, povestește tânărul care a dat alarma.

Suspectul principal a apărut la fața locului, chiar când pompierii se chinuiau să lichideze incendiul. Acesta a fost pus la pământ și încătușat de către polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet