Pentru a fi mai credibil, bărbatul și-a pus soția și fiul de 14 ani să imite scâncetele unui nou-născut.

Reprezentanții Serviciilor de Ambulanță din întreaga țară au explicat că, în acest an, la fel ca și în anii trecuți, s-au confruntat cu numeroase apeluri false la numărul unic de urgență 112.

Inventivitatea românilor nu are limite atunci când vine vorba de a se descurca, motiv pentru care apelurile la 112 și solicitarea unei ambulanțe pe post de taxi au continuat și în acest an.

În Gorj, în luna aprilie, un bărbat a sunat la 112 și a cerut intervenția unui echipaj medical pentru că ar fi avut "tulburări".

În momentul în care echipajul a ajuns la locul indicat, medicii au descoperit că bărbatul avea probleme cu erecția. Chiar și așa, pacientul a fost transportat la spital pentru investigații.

În Vaslui, pe lângă bărbatul care a sunat la 112 și a mințit că îi naște soția, un alt apel fals la 112 a rămas în amintirea angajaților de la Ambulanță.

O femeie din satul Siliștea, comuna Iana, gravidă în luna a opta, a sunat la 112 și a explicat că urmează să nască.

Preluată de ambulanță, femeia a explicat că, în realitate, nu are contracții, însă soțul voia să o ia în grădină la curățat de buruieni, iar ea nu voia să stea în soare.

Tot la Vaslui, un bărbat din satul Duda a sunat la 112 și a explicat că vomită și nu se simte bine.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar în momentul în care a ajuns la UPU, a sărit de pe targă și a precizat că trebuie să prindă microbuzul spre București.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și