A vrut să o tâlhărească pe bătrână, dar a fost atacat de ea

După ce a amenințat-o și a strâns-o de gât, femeia a găsit un moment prielnic să scape, să apuce un polonic și să îi dea o lecție agresorului. Speriat, tânărul a fugit, însă a fost prins, ulterior, de polițiști. Relatează Bzi.ro.

„Când a lăsat-o pe persoana vătămată să meargă să îi aducă banii, aceasta a mers spre lada cu lemne, a luat un lemn şi a început să îl lovească pe inculpat. Acesta s-a panicat şi a încercat să fugă, dar nu a reuşit să iasă, întrucât uşa spre care mersese era încuiată, timp în care persoana vătămată a continuat să îl lovească cu polonicul.

Inculpatul a luat un obiect ascuţit de pe jos şi a încercat să o împingă şi să o ţină la distanţă pe persoana vătămată, până a reuşit să descuie uşa şi să iasă. A sărit gardul de la terasă, după care a sărit gardul de la curte, fugind pe stradă, iar apoi a început să meargă pe jos”, povestesc magistrații.

Ieșeanul și-a recunoscut faptele

Ajuns în fața instanței, ieșeanul și-a recunoscut faptele. El a spus că a vrut să obțină niște bani pentru procurarea unui telefon mobil. Magistrații au descoperit că în trecut acesta a mai avut probleme cu legea. În cadrul unui dosar, tânărul a petrecut în arest 7 luni.

Din aceste considerente, judecătorii au aplicat măsura internării într-un centru educativ, vreme de un an, pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și