La faţa locului s-a deplasat o echipă de anchetă. Persoana este un bărbat îmbrăcat într-un costum impermeabil de camuflaj de tipul celor folosite în activităţi militare. O supoziţie ar fi că bărbatul este un cetăţean ucrainean, care, posibil, ar fi desfăşurat activităţi de contrabandă. Informaţia nu a fost confirmată, deocamdată, în mod oficial.

Din indiciile existente, cadavrul bărbatului a stat în apă aproximativ două-trei săptămâni. O mare parte din trup este în stare de putrefacţie, în timp ce mâinile prezintă "sindromul spălătoresei", adică deosebit de încreţite. Din primele estimări, bărbatul ar fi avut aproximativ 30 ani şi avea o constituţie atletică. Un element care conduce la ideea că bărbatul este ucrainean este tatuajul cu litere chirilice de pe piept. În plus, autorităţile ucrainene au dat în urmă cu ceva timp dispărut un bărbat.

O situaţie similară s-a produs la Lunca la Tisa, în 21 februarie, când un ucrainean de 25 ani dat dispărut în decembrie a fost găsit înecat în râul Tisa.

Intervenţia de de ieri a avut loc la capătul vestic al localităţii Remeţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și