Doi călugări ai grupului de monahi veniţi de la muntele Athos au sosit, sâmbătă dimineaţă, la Penitenciarul Rahova, la Gigi Becali. Cererea acestora de a-l vizita, sâmbătă, pe Gigi Becali a fost refuzată deoarece omul de afaceri a primit deja maximul de vizite permise pentru această perioadă de 21 de zile în care se află în carantină.

Un reprezentant al călugărilor a spus că aceştia vor merge şi duminică la penitenciar. Monahii vor să ţină şi o slujbă la biserica penitenciarului.

"Este vorba despre un grup de 10-12 călugări care au venit să îl susţină de pe muntele Athos pe Gigi Becali. Noi formulăm o cerere către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a li se putea permite acestora să susţină şi să poată chiar oficia o slujbă la biserica penitenciarului. Suntem în aşteptarea răspunsului. Ştie despre această vizită, acum am ieşit de la domnia sa (Gigi Becali n.r.), este foarte puternic, un tonus extraordinar, un moral foarte sus, nu consideră că trăieşte într-un penitenciar, non stop stă în rugăciune", a declarat Robert Ionescu, unul dintre avocaţii lui Becali.

Şi avocatul Paula Iacob spune că gestul călugărilor este emoţionant.

"Cel care se află la conducere are puterea de a discerne că nu a venit Popescu de la magazinul din colţul străzii să-l viziteze. Mie mi s-ar părea firesc ca aprecierea să fie pozitivă la această cerere şi să se permită accesul", a precizat Paula Iacob.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și