Cu doar două zile înaintea referendumului ce va configura viitorul Europei, sondajele au indicat că opinia publică britanică este atât de divizată încât scorul este prea strâns pentru a fi prevăzut.

"Este foarte strâns, nimeni nu știe ce se va întâmpla", a declarat Cameron, într-un interviu acordat ziarului Financial Times și publicat marți.

În cazul unui vot pentru "a rămâne", Cameron a prezis un val de investiții în Marea Britanie, notează Reuters.

"Cred că vineri întreprinderile, creatorii de locuri de muncă se vor gândi: Marea Britanie a luat o decizie, hai să ne îngrămădim să ne întoarcem în economie și să creăm locuri de muncă pentru că este un loc minunat de făcut afaceri", a declarat el pentru FT.

Cameron a lansat de asemenea un avertisment la adresa membrilor partidului său conservator care afirmă că vor continua să lupte pentru Brexit dacă tabăra "Remain", pentru a rămâne în UE, câștigă doar cu o majoritate restrânsă.

"În ceea ce mă privește, acest referendum ar trebui să rezolve problema", a spus el.

Mai devreme marți, Cameron a lansat un apel britanicilor, în special alegătorilor mai în vârstă, să se gândească la impactul pe care l-ar avea părăsirea Uniunii Europene asupra țării și generațiilor viitoare, amintește Reuters.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet